قدیمی ترین رستوران های تهران

به این رستوران ها نوستالژیک هم می گویند؛ رستوران هایی که شما را به یک قرن پیش می برند! به گزارش خبرنگار خبرنگاران، غذا خوردن در رستوران هایی که قدمتشان به سال ها قبل بازمی گردد، تجربه ای متفاوت و هیجان انگیز هستند. اگرشما هم از صرف غذاهای سنتی در رستوران های قدیمی لذت می برید با خبرنگاران همراه باشید و محبوب ترین و البته قدیمی ترین رستوران های تهران را بشناسید.

قدیمی ترین رستوران های تهران

کبابی مهدی ایروانی

از میدان محمدیه که به سمت بالا می روید به دروازه غار می رسید که به مناسبت نام محمدشاه به دروازه محمدیه معروف شده است. از سمت دروازه محمدیه که به سمت بازار حرکت می کنید، در کوچه پس کوچه های بازار به یک کبابی می رسید، کبابی مهدی ایروانی معروف به مهدی کبابی است. قبل از این ها متعلق به مش نبی کبابی بود. این کبابی نزدیک به 150 سال سابقه دارد. عکس صاحبان قدیمی این کبابی روی دیوار این کبابی دیده می شود. مدل طبخ کباب در این رستوران کاملا سنتی است. کارکنان این کبابی بیش از 40 سال سابقه دارند و مشتریان نیز سال هاست که با آن خاطره دارند.

رستوران سورن

رستوران سورن یک رستوران قدیمی است که فضای دهه 40 و 50 خود را همچنان حفظ کرده است. رستورانی قدیمی با حیاطی بزرگ، حوضی آبی رنگ که در زمان خودش طراحی مدرن و به روزی داشته است. آبنمایی که شکل یک پرنده است و سنگ ریزه هایی که کف حیاط را پوشانده اند و راه رفتن روی آن ها صدای بشدت خاطره انگیزی را تولید می کند. این رستوران قدیمی که حدفاصل خیابان عضدی و خیابان حافظ قرار گرفته است و از اولین رستوران های نو آور و فرنگی مآب در زمان خود بوده است. جایی که از استیک و فیله کبابی تا شنیتسل مرغ و کرم کارامل برای میهمانانش سرو می کند. هرچه در سال هایی اخیر رستوران های بی هویت و غیر اصیل دیده ایم، تجربه رستوران سورن می تواند این حس خوب را به ما بدهد و ما را مرید و شیفته خودش کند.

شرف الاسلامی

رستوران شرف الاسلامی حدود 80 سالی هست که در بازار تهران جاخوش کرده و یکی از رستوران های محبوب تهران به شمار می آید. شاید در این رستوران تنها چیزی که تغییر پیدا کرده؛ مواد غذایی است. آن ها که بعد از سال ها گذرشان به این رستوران می افتد متوجه می شوند که حتی سرویس دهی هم مانند قدیم با ژتون های فلزیست. این مدل سرویس دهی به سال 1317 برمی گردند. با ورود به این رستوران متوجه می شوید که چیدمان میز و صندلی ها هم دست نخورده باقی مانده است؛ گویی مدیریت اعتقادی به تغییر ندارد! اما مهمترین چیزی که بدون تغییر مانده کیفیت غذاست که در این رستوران همچون همیشه بی نظیر است و حجم غذاها به شکلی است که معمولا یک پرس غذا برای دو نفر کافیست. بنابراین خبرنگاران پیشنهاد می کند که اگر گذرتان به بازار بزرگ یا کاخ گلستان خورد، یک باقالا و ماهیچه در این رستوران میل کنید. البته باید برای ناهار زودتر حاضر شوید تا با صف های طولانی روبرو نشوید. آدرس این رستوران بازار، به سمت مسجد شاه، داخل حیاط مسجد شاه، راه سمت راست است.

چلوکبابی مسلم

مسلم اگرچه از رستوران های خیلی قدیمی تهران محسوب نمی شود، اما حتما در لیست بهترین ها قرار می گیرد، از بازاری هم که بپرسید حتما ته چین های خوش طعم آن را پیشنهاد می دهند. البته مسلم تنها بین تهرانی ها محبوب نیست و آوازه آن به گوش توریست های خارجی هم رسیده، بنابراین اگر در صف طولانی مسلم گردشگران خارجی را دیدید؛ تعجب نکنید! قیمت غذاهای این رستوران نسبت به کیفیت غذاهایش بسیار مناسب و منطقی است. اگر این رستوران را انتخاب می کنید برای دو نفر یک پرس غذا سفارش دهید، چرا که حجم غذاهاست، بسیار زیاد است. بهترین غذای این رستوران باقالاپلو با گردن، چلوکباب کوبیده کاردی و البته ته چین بی نظیر مرغ است. مسلم در نبش سبزه میدان و کوچه حاج رحیم خان واقع شده است.

کبابی ریحون

فقط کباب دوستان وارد شوند! در این رستوران فقط کباب سرو می شود. کوبیده ریحون گزینه بسیار خوبی برای ناهار یا شام است. کبابی ریحون سال هاست که تبدیل به پاتوق تهرانی ها شده و یکی از آن رستوران های اصیل تهران محسوب می شود. از ژتون های قدیمی این رستوران دیگر خبری نیست، اما فضای نوستالژیک خود را با سماورهای طلاییش حفظ کرده است. به هنگام سفارش ماست چکیده و دوغ محلی را فراموش نکنید. یکی از ویژه های محبوب ریحون این است که قبل از آماده شدن سفارش از شما با نان، پنیر و ریحون پذیرایی می شود. جالب است بدانید که شما می توانید به آشپزخانه هم سری بزنند و روند به سیخ کشیده شدن و کباب شدن گوشت ها را از نزدیک ببینند. محبوب ترین های غذاهای ریحون کوبیده، جوجه بدون استخوان هستند. این رستوران در جردن، کاج آبادی، پلاک 18 واقع شده است.

کبابی حاج فضل الله گلپایگانی و پسران

شاید یکی از بهترین کبابی های تهران کبابی گلپایگانی است. طعم منحصر به فرد کوبیده با سنگک و ریحان تازه این کبابی نظر شما را به این رستوران جذب می کند. این درحالیست که این رستوران فضای زیادی برای نشستن ندارد و مشتری ها غذای خود را خریده و برای میل کردن آن به منزل می روند، بنابراین اگر نشستن در فضاهای نقلی رستوران های قدیمی را نمی پسندید سرویس های بیرون بر را انتخاب کنید. صبح ها هم در این رستوران حلیم بوقلمون بسیار خوشمزه ای سرو می شود. محبوب ترین های کباب های این رستوران کوبیده، چنجه و حلیم بوقلمون هستند. رستوران گلپایگانی در خیابان ولیعصر، خیابان لبافی نژاد، بین فخر رازی و 12 فروردین، پلاک 198 قرار گرفته است.

کافه رستوران عمو هوشنگ

اگر گذرتان به حوالی نیاوران افتاد، رستوران عمو هوشنگ را انتخاب کرده و قیمه های معروفش را امتحان کنید. زمانیکه به این رستوران وارد می شوید، با قاب عکس های قدیمی روبرو خواهید شد و می بینید که این رستوران نیز همچون سایر رستوران های قدیمی خاطرات گذشته را از خود جدا نمی کند. خبرنگاران قیمه این رستوران را به شما پیشنهاد می کند. محیط سنتی و غذای خوشمزه و ارزان، این رستوران را به یکی از محبوب ترین های پایتخت بدل کرده است. این رستوران در نیاوران، نرسیده به کاخ، جنب کوچه عبداللهی قرار گرفته است.

کافه رستوران یحیی

یکی دیگر از رستوران های نقلی تهران با املت های مشهورش در حوالی نیاوران قرار گرفته است. موضوعی که موجب شده مشتری های زیادی به این رستوران دل خوش باشند، صمیمت عمو یحیی و طعم لذیذ ترکیب نان و ریحان تازه با املت های خوشمزه است. محال است یک بار اینجا املت بخورید و دوباره آن را هوس نکنید. اگرچه کیفیت غذاها عالی بوده، اما قیمت آن بسیار مناسب است. اگر تصمیم گرفتید روزهای تعطیل به این رستوران بروید، حتما زودتر حاضر شوید، چرا که با صف های طولانی روبرو خواهید شد. رستوران یحیی در تجریش، خیابان شهید دربندی، چهارراه حسابی واقع شده است.

منبع: همگردی

به "قدیمی ترین رستوران های تهران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قدیمی ترین رستوران های تهران"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید